enjoy your life protected

Een greep uit reacties van onze klanten:

 

  • Onze dochter van 4 jaar reageert ook op de UV-A en UV-B stralingen. Voor haar zijn wij ook altijd op zoek. Wat een geweldig initiatief.

 

  • lk vind die sieraden, en het wasmiddel ontzettend innovatief en maakt verwacht ik het leven van mensen die zon moeten mijden een stuk makkelijker :)

 

  • Moeder van jongetje van 3 met ernstige zonziekte: lk was zaterdag zo blij omdat ik voor mijn gevoel eindelijk iets in handen heb om goed te proberen.

 

  • Dermatoloog kliniek Rotterdam: Fijn om te horen dat er nog meer mensen zijn die strijden voor zon-bewustzijn.

 

  • Ik ben net terug uit Thailand en wil jullie laten weten dat ik heel blij met mijn blouse en handschoenen ben. lk voelde me veilig en beschermd en heb alles kunnen doen wat ik wilde zonder last van de zon te hebben: fietsen door Bangkok, rijden op een olifant enz, super!!

 

  • Ik ben een oudere vrouw 66j die de pech had dat haar moeder een goede moeder was. Er voor wilde zorgen dat haar dochters genoeg vitamine D kregen. En dus in de vakanties ons verplichtte om minimaal 30 min per dag te zonnebaden. Toen der tijd had je nauwelijks een beschermend product. Voor mij als kind met blond haar en sproeten heeft dat niet echt prettig uitgepakt. Heb net weer een efudix behandeling gedaan (pijnlijk en je ziet er gruwelijk uit). Omdat ik over een paar weken op vakantie naar Spanje vertrek, was ik op zoek naar UV werende kledingToen ik op uw website zag dat de kleding die u aanbood bijna dezelfde was als elders was ik teleurgesteld. Ging nog eens naar home. Daar zag ik in het verspringende beeld uw reclame voor UVwash. WOW dacht ik! Zeker toen ik ook de prijs las. Volgens mij een gat in de markt!

Copyright © 2015 You-UV. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign by BlueDrop 2016 (info@bluedrop.nl)

 

KvK-nummer: 61730076 Btwnummer: NL854465200B01

 

Bel ons: +31 (0) 252 764765

wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 12 tot 17 uur

per mail zijn wij bereikbaar via klantenservice@you-uv.com

 

Adverteren, product-beoordelingen, retailer worden of met ons samen werken? klik dan hier voor meer informatie

 

enjoy your life protected

enjoy your life protected

enjoy your life protected

enjoy your life protected